DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet

Το κάστανο βρίσκει το ταίρι του στην πλούσια σοκολάτα!

Συστατικά:

120 γρ. κουβερτούρα
360 γρ. κάστανα (σε σιρόπι)
60 γρ. ζάχαρη
260 γρ. Κρέμα γάλακτος  πλήρης
70 γρ. κακάο
100 γρ. φρούτα εποχής
70ml Κουαντρό και 70ml Grand Marnier

Οδηγίες:

Λιώστε την κουβερτούρα σοκολάτας σε μπεν μαρί για 10 λεπτά. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη σε κατσαρόλα για 5 λεπτά. Όταν πάρει βράση προσθέστε τη λιωμένη κουβερτούρα ενώ ανακατεύετε, συνεχώς, εκτός φωτιάς. Ρίχνετε τα ποτά, συνεχίζοντας το ανακάτεμα και κατόπιν ρίχνετε τα κάστανα, (τα μισά σε πουρέ και τα υπόλοιπα ολόκληρα).

Τοποθετείστε σε φορμάκια για κρεμ καραμελέ και αφήστε τα για 3 ώρες στο ψυγείο να παγώσουν. Ξεφορμάρερτε βάζοντας τη φόρμα σε χλιαρό νερό.

  

Tips

Σερβίρετε με σιρόπι από μανταρίνι και γαρνίρετε με φρούτα εποχής

 

http://www.gourmed.gr/syntages/oles/mpavaroyaz-sokolata-me-kastana

 

 

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.