Παγωμένη πραλίνα με μπανάνες μόνο ΜΕ 2 ΥΛΙΚΑ, από τον Στέλιο Παρλιάρο!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ένα πανεύκολο γλύκισμα με μόνο δύο υλικά. Έτσι, με το τίποτα φτιάχνουμε ένα παιδικό κέρασμα που θα σερβίρουμε αντί παγωτού.

Υλικά

  • 6 μπανάνες
  • 250 γρ. άλειμμα σοκολάτας-πραλίνας (αυτό που προορίζεται για το ψωμί μας)

 

Μερίδες: 6, Προετοιμασία-παρασκευή: 10΄, Αναμονή: 2-3 ώρες

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ. Προσθέτουμε την πραλίνα και πολτοποιούμε πάρα πολύ καλά έως ότου γίνει μια λεία και ομοιογενής κρέμα. Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης σε σχήμα της αρεσκείας μας ή φόρμες για γρανίτα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε. Αν δυσκολευόμαστε στο ξεφορμάρισμα, βυθίζουμε τις φόρμες μέχρι τα 2/3 σε βραστό νερό και τις αναποδογυρίζουμε.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

http://www.steliosparliaros.gr/paidika/me-aleimma-pralinas/pagomeni-pralina-me-mpananes/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *