Παγωτό μπανάνα , από την Luise και το Radicio!

Ένα από τα ευκολότερα παγωτά με υπέροχες φρέσκες μπανάνες και πλούσια κρέμα γάλακτος. 
4.5 αστέρια από 4 σέφ 

Προετοιμασία: 8 λεπτά και ο χρόνος για το πάγωμα | Μαγείρεμα: 1 λεπτά | Σύνολο: 9 λεπτά και ο χρόνος για το πάγωμα 
Συνταγή για: 6 μερίδες 

Διατροφικά στοιχεία για 1 μερίδα
Θερμίδες: | Λιπαρά:



Υλικά συνταγής: 
Ώριμες μπανάνες4 μεγάλες 
Κρέμα γάλακτος400 ml 
Ζάχαρη3/4 κούπας 
Εκχύλισμα βανίλιας1 κουταλάκι τσαγιού 
Χυμό λεμονιού1 κουταλιά σούπας 

Οδηγίες: 
1. Αφήνετε τις μπανάνες αποβραδίς στο ψυγείο (δεν είναι απαραίτητο, αλλά βοηθάει να παγώσει πιο γρήγορα). Ξεφλουδίζετε τις μπανάνες και τις βάζετε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε να ομογενοποιηθούν.
2. Αδειάζετε το μείγμα από το μπλέντερ σε παγωτομηχανή και χτυπάτε μέχρι να σφίξει το παγωτό. Βάζετε σε μπολ και φυλάτε στην κατάψυξη.
3. Σερβίρετε το παγωτό με φρέσκες μπανάνες και σιρόπι σοκολάτα

 

http://www.radicio.com/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CE%B1/

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *