Παγωτό μπανάνα , από την Luise και το Radicio!
Ένα από τα ευκολότερα παγωτά με υπέροχες φρέσκες μπανάνες και πλούσια κρέμα γάλακτος.
Προετοιμασία: 8 λεπτά και ο χρόνος για το πάγωμα | Μαγείρεμα: 1 λεπτά | Σύνολο: 9 λεπτά και ο χρόνος για το πάγωμα
Συνταγή για: 6 μερίδες
Διατροφικά στοιχεία για 1 μερίδα
Θερμίδες: | Λιπαρά:
Υλικά συνταγής:
Ώριμες μπανάνες: 4 μεγάλες
Κρέμα γάλακτος: 400 ml
Ζάχαρη: 3/4 κούπας
Εκχύλισμα βανίλιας: 1 κουταλάκι τσαγιού
Χυμό λεμονιού: 1 κουταλιά σούπας
Οδηγίες:
1. Αφήνετε τις μπανάνες αποβραδίς στο ψυγείο (δεν είναι απαραίτητο, αλλά βοηθάει να παγώσει πιο γρήγορα). Ξεφλουδίζετε τις μπανάνες και τις βάζετε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε να ομογενοποιηθούν.
2. Αδειάζετε το μείγμα από το μπλέντερ σε παγωτομηχανή και χτυπάτε μέχρι να σφίξει το παγωτό. Βάζετε σε μπολ και φυλάτε στην κατάψυξη.
3. Σερβίρετε το παγωτό με φρέσκες μπανάνες και σιρόπι σοκολάτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση