Γλυκό ψυγείου με κεράσια της “L” από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

12 μπισκοτα πτι μπερ


Υλικά

2 κρεμες ανθος αραβοσιτου με γευση βανιλια
5 φλυτζανια φρουτοποτο βυσσινο (γνωστης εταιρειας)
2 ζελε light με γευση κερασι
1/2 κιλο κερασια χωρις κουκουτσι
1 σφηνακι λικερ κερασι

Εκτέλεση


Αραιωνουμε το λικερ με μια 1 κσ νερο και βουταμε τα μπισκοτα μεσα για λιγο και μετα τα στρωνουμε σε ενα πυρεξ παρ/μο.Ετοιμαζουμε τη κρεμα με το φρουτοποτο βυσσινο και τη ριχνουμε πανω απο τα μπισκοτα.Φτιαχνουμε το ζελε συμφωνα με τις οδηγιες που αναγραφονται στη συσκευασια και το αφηνουμε να κρυωσει .Οταν αρχιζει και πηζει το ριχνουμε σιγα σιγα πανω στη κρεμα και μετα ριχνουμε και τα κερασια .Βαζουμε το πυρεξ στο ψυγειο να παγωσει κατα προτιμηση ενα βραδυ και την αλλη σερβιρουμε .

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

καλη επιτυχια !

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.664712183563770.1073741828.664704013564587/789457127755941/?type=1&theater

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *