Muffins λεμονιού με γλάσο stevia, από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!
Υλικά
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 φλιτζάνι άπαχο γιαούρτι
2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού
6 κ.σ. stevia
1 φλιτζάνι αλεύρι για κάθε χρήση
1 φλιτζάνι κοπανισμένα αμύγδαλα
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C .
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα. Στη συνέχεια με ένα κουτάλι αδειάζουμε στις θέσεις που υπάρχουν σε ενα αντικολλητικό ταψάκι 12 θέσεων. Ψήνουμε στο φούρνο για 18 λεπτά, ή μέχρι να φουσκώσουν και να αποκτήσουν ένα χρυσό χρώμα.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα σερβίρουμε ζεστά ή κρύα με η χωρίς γλάσo.
Γλάσο λεμονιού με stevia
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
60 ml χυμό λεμονιού
1 κ.σ. stevia
Χτυπάμε τα υλικά με σύρμα μέχρι να γίνει ρευστό και μετά το ρίχνουμε πάνω απο τα muffins αμέσως μόλις τα βγάλουμε απο τις θήκες .
καλή επιτυχία!
Αφήστε μια απάντηση