Παγωτό cheese cake με βύσσινα από το cookoo.gr !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σιγουρέψου ότι έχεις:

400 γρ. φρυγανιά τριμμένη
200 γρ. Flora Soft με βούτυρο
150 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. κρέμα τυριού
400 – 500 γρ. παγωτό βανίλια ή παγωτό γιαούρτι
Ξύσμα από 1 μοσχολέμονο
Μαρμελάδα βύσσινο
1 βανιλέτα Alsa

 

Ξεκινάμε!
1Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίξε τη φρυγανιά, τη ζάχαρη άχνη, τη βανιλέτα και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και ζύμωσέ τα καλά. Αυτή θα είναι και η βάση του cheese cake!
2Στη συνέχεια, στρώσε μια λαδόκολλα σε ένα ρηχό ταψάκι και από πάνω της βάλε ένα τσέρκι ύψους 6-8 εκ. και διάμετρο 28 εκ.
3Πάρε τώρα τη ζύμη της βάσης και τοποθέτησέ την μέσα στο τσέρκι.
4Με ένα μεγάλο κουτάλι βγάλε μερικές μπάλες από το παγωτό και βάλε τις σε μια λεκάνη.
5Αφού μαλακώσεις την κρέμα τυριού με τα χέρια σου, ρίξε την κι αυτή στη λεκάνη και αφού προσθέσεις και το ξύσμα από το μοσχολέμονο ανακάτεψε όλα τα υλικά καλά με μια κουτάλα.
6Βάλε τώρα την κρέμα παγωτού μέσα στο τσέρκι και στρώσε ομοιόμορφα πάνω από τη βάση του cheese cake.
7Τέλος, βάλε το γλυκό στην κατάψυξη να παγώσει καλά. Όταν γίνει αυτό, ρίξε από πάνω τη μαρμελάδα και το παγωτο cheese cake με βύσσινο είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Καλή όρεξη!

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

http://cookoo.gr/γλυκά/παγωτό-cheese-cake-με-βύσσινα

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *