Ελαφρύ Παρφέ φράουλας από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

1/2 κιλο φραουλες

2 ζελε φραουλας light

1 γιαουρτι στραγγιστο χαμηλων λιπαρων
3 ακτινιδια

 

Εκτέλεση
Φτιαχνουμε το ζελε με 2 φλ τσ ζεστο νερο και το αφηνουμε να κρυωσει.Πολτοποιουμε τις φραουλες στο μιξερ ριχνουμε το γιαουρτι και το ζελε και τα χτυπαμε για μερικα λεπτα να αφρατεψουν .Μοιραζουμε το μιγμα σε μπολακια και το βαζουμε να παγωσει.Συνοδευουμε με φετες απο ακτινιδια και φραουλες.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Διατηρείται  στην συντήρηση του ψυγείου.

Καλη επιτυχια !

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.664712183563770.1073741828.664704013564587/755571784477809/?type=1&theater

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *