VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

ΑπόAnna, 19/07/2013
http://chefoulis.gr/τιραμισού/

Το τέλειο τιραμισού…
Χρόνος προετοιμασίας: 20Λεπτά

Υλικά:

Σαβαγιάρ – 2 πακέτα
Τυρί κρέμα – 250 γρ
Άχνη ζάχαρη – 1 ποτήρι νερού
Αυγό – 1
Κρέμα γάλακτος – 200 γρ
Κακάο – 2 κουταλιές σούπας
Βανίλιες – 2
Για το σιρόπι
Νερό – 3 ποτήρια νερού
Ζάχαρη – 1/2 ποτήρι νερού
Στιγμιαίος καφές – 1 κουταλιά γλυκού

Οδηγίες:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε πρώτα το τυρί κρέμα ,την άχνη ζάχαρη , το αυγό, τις βανίλιες και την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε πολύ καλά με το μίξερ. Βάζουμε σε ένα μπολάκι το νερό , την ζάχαρη και τον καφέ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσουν τελείως. Σε ένα πυρέξ παραλληλόγραμμο στρώνουμε ένα- ένα τα σαβαγιάρ στον πάτο , αφού πρώτα τα βουτήξαμε στο σιρόπι. Ακολουθεί το στρώσιμο της κρέμας και μετά μία στρώση σαβαγιάρ. Το κάνουμε αυτό εναλλάξ και τελειώνουμε με κρέμα. Πασπαλίζουμε με το κακάο και το βάζουμε στο ψυγείο περίπου για 2 ώρες να σφίξει.

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *