Εύκολα και γρήγορα μπισκότα αμυγδάλου (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το Redmoon- foodaholics.gr!
Συστατικά
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Οδηγίες
- Κάνουμε τα αμύγδαλα πούδρα στο μπέντερ.
- Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με την άχνη και το νισεστέ.
- Προσθέτουμε το αυγό μαζί με τα ασπράδια και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέϊκιν.
- Τέλος βάζουμε την πούδρα αμυγδάλου, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ελαστική ζύμη.
- Πλάθουμε μπαλάκια και στο πάνω μέρος βάζουμε ένα ασπρισμένο αμύγδαλο.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
https://foodaholics.gr/recipe/efkola-kai-grigora-mpiskota-amygdalou/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μπισκότα με κολοκύθα και σταγόνες κουβερτούρας ΙΟΝ, από την Μάγδα Γοδόση και το ionsweets.gr!
Μπισκότα βρώμης με μέλι, φρούτα, και ξηρούς καρπούς, από τον Παναγιώτη Θοδωρίτση και το sintagespano...
Mπισκότα -βουτυράτα με πορτοκάλι, από την Νάντια Μαρκοπούλου και το Spoon 'n Love!
Crinkles ''Ραγισμένα cookies", από την Σόφη Τσιώπου και τις "Λιχουδιές της Σόφης"!
Χωρίς γλουτένη: Μπισκότα με φυστικοβούτυρο Sisinni της Rito's Food, από την Ντίνα Καρα!
Stevia Chocolate Chip Cookies από την Stevia Pyure Greece !
Αφήστε μια απάντηση