VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Συστατικά

 

 

Οδηγίες

  1. Κάνουμε τα αμύγδαλα πούδρα στο μπέντερ.
  2. Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με την άχνη και το νισεστέ.
  3. Προσθέτουμε το αυγό μαζί με τα ασπράδια και ανακατεύουμε.
  4. Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέϊκιν.
  5. Τέλος βάζουμε την πούδρα αμυγδάλου, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ελαστική ζύμη.
  6. Πλάθουμε μπαλάκια και στο πάνω μέρος βάζουμε ένα ασπρισμένο αμύγδαλο.
  7. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

 

https://foodaholics.gr/recipe/efkola-kai-grigora-mpiskota-amygdalou/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *