Εύκολα και γρήγορα μπισκότα αμυγδάλου (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το Redmoon- foodaholics.gr!







Συστατικά
Οδηγίες
- Κάνουμε τα αμύγδαλα πούδρα στο μπέντερ.
- Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με την άχνη και το νισεστέ.
- Προσθέτουμε το αυγό μαζί με τα ασπράδια και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέϊκιν.
- Τέλος βάζουμε την πούδρα αμυγδάλου, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ελαστική ζύμη.
- Πλάθουμε μπαλάκια και στο πάνω μέρος βάζουμε ένα ασπρισμένο αμύγδαλο.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
https://foodaholics.gr/recipe/efkola-kai-grigora-mpiskota-amygdalou/






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μπισκότα με πετιμέζι σύκου και αλεύρι Ζέας , από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly.gr!
Μπισκότα βουτύρου με κορν φλέικς, από την Luise και το radicio.com!
Γιγάντιο μπισκότο- Easy Giant Cookie Cake Recipe, Soft & Chewy, by Gabriel Nikolaides and the Cool ...
Μάρτζιπαν (Πάστα αμυγδάλου), από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Πεντανόστιμα, υγιεινά Cookies ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, από την Αναστασία Δ. Κόκκαλη , Κλινική Διαιτολόγο – Δια...
Εργολάβοι από τις "Μαγειρικές Διαδρομές" !
Αφήστε μια απάντηση