Υλικά:
- 15ml πουρές σμέουρου
- 60ml στιγμιαίου καφέ*
- 15ml σιρόπι ζάχαρης
- 1 κ.σ. γιαούρτι (2% λιπαρά)
- 10ml φρέσκο γάλα
- (1,5% λιπαρά)
*Για την παρασκευή του μέρους του καφέ ανακατεύουμε 7,5g στιγμιαίου καφέ σε 60ml νερό
Οδηγίες παρασκευής:
Τοποθετούμε σε ένα blender το φρέσκο γάλα, το γιαούρτι, το σιρόπι ζάχαρης, τον πουρέ σμέουρου και τον καφέ. Προσθέτουμε 10 παγάκια και χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σερβίρουμε σε βαζάκι 400ml και γαρνίρουμε με σμέουρα ή mixberry.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση