VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet
Συστατικά
1 3/4 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
3/4 φλιτζανιού καστανη ζάχαρη
1/4 φλιτζανιού βούτυρο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 3/4 φλιτζάνια σοκολάτα κουβερτουρα σε νιφαδες
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι της θάλασσας
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, βάλτε την κρέμα μόνο για να πάρει μια βράση, στη συνέχεια προσθέστε την καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε λίγο μέχρι να διαλυθεί. Προσθέστε μικρά κομμάτια βούτυρο μέχρι το μίγμα μέχρι να λιώσει εντελώς, στη συνέχεια, ανακατέψτε τα κομματάκια σοκολάτας . Περιμένετε 3 έως 5 λεπτά, έτσι ώστε η σοκολάτα είναι πολύ μαλακό πριν την αναδίπλωση με μία σπάτουλα. Ανακατέψτε το αλάτι και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε καλά μέχρι να ενσωματωθεί. Αφήστε την να κρυώσει για 15 λεπτά. Θα πυκνώνει καθώς δροσίζει.

* Σημείωση : Μπορεί να αποθηκευτει έως 1 εβδομάδα στο ψυγείο σε ένα γυάλινο βάζο. Θερμανετε μέχρι ζεστό αλλά όχι καυτό, πριν από το σερβίρισμα.

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *