Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά

Για 4-6 άτομα

1-1/2 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως
1/4 κούπας γεύμα αμυγδάλων
3 φακελάκια στέβια σκόνη (5 γραμμάρια)
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
1/2 κουταλιά γλυκού κανέλα
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 αυγό
1 κουταλιά του γλυκού βανίλια εσάνς
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
60mil γάλα
250 γραμμάρια βατόμουρα ή μύρτιλλα καθαρισμένα

Εκτέλεση

Χτυπάμε μαζί το λάδι, το αυγό και τη βανίλια. Ρίχνετε το γιαούρτι με το γάλα και προσθέστε τα στα υγρά συστατικά ανακατεύοντας.

Στη συνέχεια ανακατεύουμε μαζί το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και τη στέβια. Διπλώνουν τα ξηρά συστατικά μαζί με τα υγρά, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια προσθέστε και τα μύρτιλλα ανακατεύοντας άλλη μια φορά. Βάζετε το μείγμα σε φόρμα με 12 θέσεις muffins με 12 χάρτινα φορμάκια και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

http://www.sidagi.gr/section/gluka/content/mafins-me-murtilla-kai-stebia

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *