Palmiers “Γυαλάκια” από το “Αρτοποιεία & Συνταγές” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Palmiers ‘ΓΥΑΛΑΚΙΑ” με 1 σφολιάτα

Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας
1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/2 κουτ.γλυκού κανέλα σε σκόνη
250 γρ κουβερτούρα λιωμένη σε μπαιν-μαρι(προαιρετικά για το βούτημα)
1 κουτ.γλυκού ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για τη κουβερτούρα

Εκτέλεση

Στρώνουμε σε μεγάλη λαδόκολλα στον πάγκο και πάνω σε αυτή τοποθετούμε τη σφολιάτα.
Αλέιφουμε με λίγο νερό.
Ανακατεύουμε τη ζαχαρη με τη κανέλα.
Πασπαλίζουμε όλη τη επιφάνεια της σφολιάτας.
Τυλίγουμε σφιχτά τις 2 πλευρές σε 2 ρολά,τα οποία τηα συναντηθούν στη μέση.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180.Βάζουμε τη σφολιάτα,στη κατάψυξη για 10’.Έτσι κόβετε πιο εύκολα. Κόβουμε με ένα μαχαίρι σε στενές φέτες. Τα τοποθετύμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε για 15′-18′,μεχρι να πάρουν χρώμα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Καλή Επιτυχία!

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=611839665527231&set=pb.355789504465583.-2207520000.1392567135.&type=3&theater

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *