Soft kings Cookies , από την Σόφη Τσιώπου και τις Λιχουδιές της Σόφης!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Όσοι έχετε φάει τα Soft Kings (αυτά τα μεγάλα μαλακά και μαστιχωτά κούκις) και ψάχνετε να βρείτε παρόμοια σπιτική συνταγή,φτιάξτε σας παρακαλώ αυτήν!!! Από τότε που τα ανακάλυψα,δεν ξαναγόρασα τα έτοιμα!!!
ΚΟΥΚΙΣ SOFT KINGS!!!
YΛΙΚΑ ΓΙΑ 18-20 ΚΟΥΚΙΣ
1 κουτί έτοιμο μίγμα για κέικ σοκολάτας (500 γρ.)
1/2 κούπα σπορέλαιο
2 αυγά
3 κ.σ γάλα
1/2 κούπα χοντροκομμένη σοκολάτα υγείας ή γάλακτος
εγώ πρόσθεσα και 2 μικρές μπάρες twix ψιλοκομμένες


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Χτυπάω το σπορέλαιο,το γάλα και τ’αυγά μ’ένα σύρμα για λίγα δευτερόλεπτα και προσθέτω το μίγμα σκόνη για το κέικ.
Ανακατεύω μ’ένα πηρούνι.Προσθέτω τις σοκολάτες και πλάθω
μπαλάκια,τα βάζω σε ταψί με λαδόκολα και ψήνω στους 180 αντιστάσεις για 7 έως 8 λεπτά μόνο!!!

Άν βάλετε αέρα θα τα ψήσετε στους 160 πάλι για 6-8 λεπτά ώσπου να κάνουν ρωγμές στην επιφάνεια!!!


Το μυστικό τους είναι στο ψήσιμο.Όταν τα βγάλετε από το φούρνο θα είναι πολύ μαλακά.Μην μπείτε στον πειρασμό να τα ξαναβάλετε στο φούρνο.Απλά αφήστε τα να κρυώσουν στο ταψί και μετά μετακινήστε τα! Εχω να σας πω ότι είναι ολόιδια με τα Soft Kings και παραμένουν μαλακά για μέρες κλειστά σε δοχείο!

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

https://www.facebook.com/oilixoydiestissofis/photos/pcb.1082863598399771/1082861851733279/?type=3&theater

"Όσοι έχετε φάει τα Soft Kings (αυτά τα μεγάλα μαλακά και μαστιχωτά κούκις) και ψάχνετε να βρείτε παρόμοια σπιτική συνταγή,φτιάξτε σας παρακαλώ αυτήν!!! Από τότε που τα ανακάλυψα,δεν ξαναγόρασα τα έτοιμα!!!
ΚΟΥΚΙΣ SOFT KINGS!!!
YΛΙΚΑ ΓΙΑ 18-20 ΚΟΥΚΙΣ
1 κουτί έτοιμο μίγμα για κέικ σοκολάτας (500 γρ.)
1/2 κούπα σπορέλαιο
2 αυγά
3 κ.σ γάλα
1/2 κούπα χοντροκομμένη σοκολάτα υγείας ή γάλακτος
εγώ πρόσθεσα και 2 μικρές μπάρες twix ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Χτυπάω το σπορέλαιο,το γάλα και τ'αυγά μ'ένα σύρμα για λίγα δευτερόλεπτα και προσθέτω το μίγμα σκόνη για το κέικ.
Ανακατεύω μ'ένα πηρούνι.Προσθέτω τις σοκολάτες και πλάθω
μπαλάκια,τα βάζω σε ταψί με λαδόκολα και ψήνω στους 180 αντιστάσεις για 7 έως 8 λεπτά μόνο!!!Άν βάλετε αέρα θα τα ψήσετε στους 160 πάλι για 6-8 λεπτά ώσπου να κάνουν ρωγμές στην επιφάνεια!!!
Το μυστικό τους είναι στο ψήσιμο.Όταν τα βγάλετε από το φούρνο θα είναι πολύ μαλακά.Μην μπείτε στον πειρασμό να τα ξαναβάλετε στο φούρνο.Απλά αφήστε τα να κρυώσουν στο ταψί και μετά μετακινήστε τα.έχω να σας πω ότι είναι ολόιδια με τα Soft Kings και παραμένουν μαλακά για μέρες κλειστά σε δοχείο!"
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *