Με φρούτα η μόκα ,    ένα υπέροχο και πανεύκολο παγωτό!

Συστατικά
  • 1 βλάχας ζαχαρούχο.
  • 1 εβαπορέ.
  • 1 μόρφατ μεταλλικό κουτί.
  • 1/2 φλιτζάνι νερό.
  • 1 κουταλιά της σούπας νέσκαφε.
  • 2-3 κουταλιές άχνη.
  • 2-3 κουταλιές ψιλοκομμένα φρουί-γλασσέ.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε στο μίξερ την μόρφατ,το ζαχαρούχο ,το εβαπορέ το νερό και την άχνη μισή ώρα.Όσο πιό πολύ το χτυπήσουμε τόσο πιό αφράτο θα γίνει.
  2. Το χωρίζουμε  και προσθέτουμε στο μισό φρουί γλασσέ ψιλοκομμένα και στο άλλο το νέσκαφε διαλυμένο σε μια κουταλιά νερό.
  3. Bάζουμε στην κατάψυξη σε ρηχά μεταλλικά σκεύη.
  4. Στη διάρκεια του παγώματος το χτυπάμε 2 φορές με το σύρμα η και πηρούνι.
Λίγα μυστικά ακόμα

Την Μόρφατ το εβαπορέ και και το ζαχαρούχο τα βάζουμε στο ψυγείο 2 ώρες πρίν το χτύπημα.Επίσης ανεβάζουμε την ψύξη του ψυγείου.

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Η φωτογραφία και μόνο σε προδιαθέτει…δροσιστικά!! Θαυμάσια φαίνονται Ειρήνη καλονοικοκυρά!!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2011
Ευχαριστώ MARGO!
Σχόλιο από sofouleli , Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αδυναμία μου τα παγωτά! Κάνω κι εγώ την ίδια συνταγή αλλα χωρις το νερό και αντι για νες καφέ βάζω μιά κουβερτούρα και μπορω να σας πω οτι όταν το εφτιαχνα ενα καλοκαιρι εβαλα 8 κιλά!Είναι πολύ ωραίο.
Σχόλιο από Ε.Φ. , Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2011
Sofouleλι έτρωγες μόνο αυτό το παγωτό εκείνο το καλοκαίρι;η μήπως και άλλα πράγματα τόσο ωραία σαν αυτό το παγωτό;
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ΚΑΙ αυτό το παγωτό εύκολο και γευστικότατο Ειρήνη!!!!!
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 04 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μπραβο Ειρηνη,πολυ καλο το παγωτο ,οσο και ευκολο!
Σχόλιο από LARA LO , Σάββατο, 04 Ιούνιος 2011
πολύ καλό το παγωτό σου Ειρήνη μου!!!και χωρίς αυγά!!!!
Σχόλιο από mardin , Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπράβο είναι πολύ γευστικό και πολύ εύκολο.
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 09 Ιούνιος 2011
Η φωτογραφία από τη Hrisag που έφτιαξε τη συνταγή.Image and video hosting by TinyPic

Προστέθηκε από Ε.Φ.
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *