Creta Carob
BOLERO-BIODIET
ΧΡΟΝΟΣ:
ΜΕΡΙΔΕΣ: 5
ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1

Υλικά

  • 1 κ.σ. ζεστό νερό
  • 2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ
  • 1 λίτρο παγωτό βανίλια
  • 8 μπισκότα σοκολάτας γεμιστά
  • σαντιγύ για το γαρνίρισμα

Διαδικασία

Ρίχνουμε το ζεστό νερό σε ένα μικρό φλιτζάνι και προσθέτουμε τον στιγμιαίο καφέ.

Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί ο καφές.

Τοποθετούμε το παγωτό σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους και προσθέτουμε τον καφέ και τα θρυμματισμένα μπισκότα, ανακατεύοντας μέχρι να αναμειχθούν καλά.

Με ένα κουτάλι βάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα.

Το παγώνουμε για 4 ώρες ή μέχρι να παγώσει καλά.

Για να σερβίρουμε, το κόβουμε σε φέτες και γαρνίρουμε με σαντιγύ και θρυμματισμένα μπισκότα.

 

http://www.dimitrisskarmoutsos.gr/syntagi/802/Pagoto-me-kafe-kai-mpiskoto

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *