Εσείς ακόμα ψάχνετε την ευτυχία;; Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και μάθετε ποιός θα σας την προσφέρει στο …πιάτο σας!!!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Χρειάστηκε ένα μόνο like  στο fb του sokolatomania.gr  για την γνωριμία μου με την  Μένια Γεωργιλά και το εντυπωσιακό  και πολλά υποσχόμενο επιχειρηματικό της   εγχείρημα,  την ενασχόλησή της με την καλλιέργεια βιολογικού Goji Berry ( το επονομαζόμενο “Μούρο της Ευτυχίας” )  στο οικογενειακό τους κτήμα .

 

Αξίζει να δούμε τι μου είπε:

“Θυμάμαι πάντα τον πατέρα μου να λέει: Η γη θα σου φέρει την ηρεμία που ζητάς και θα το νιώσεις αυτό, όταν πιάσεις το χώμα στα χέρια σου και το αναστήσεις !

Είμαι παιδί της πόλης, έχω σπουδάσει οικονομικά και μέχρι πρότινος  δραστηριοποιούμουν στην οικογενειακή μας κατασκευαστική επιχείρηση.

Ανέκαθεν είχα μια έφεση στις ξένες γλώσσες (ήδη μιλούσα τρεις) και η εκμάθησή τους αποτελούσε χόμπι για μένα. H γνωριμία μου με τα κινεζικά όμως, το 2016, αποδείχτηκε μοιραία. Σε ένα από τα πρώτα μαθήματα, η Κινέζα δασκάλα μου, με μύησε στα μυστικά της κινεζικής διατροφής, μέρος της οποίας είναι και το Goji Berry.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, αλλά και στην εγχώρια αγορά βιολογικών και συμβατικών προϊόντων, παρατήρησα ότι πέρα από το αποξηραμένο, υπήρξε σχεδόν αδύνατο να βρω Goji Berry σε φρέσκια μορφή. Γνωρίζοντας λοιπόν, τις ευεργετικές ιδιότητες του φρέσκου, από την έρευνα που ήδη είχα κάνει και δεδομένης της κρίσης στον τομέα των κατασκευών, αποφάσισα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στην καλλιέργεια του φρέσκου Goji Berry.

Έτσι, αξιοποιώντας την εδαφική ποιότητα της έκτασης που ήδη είχα στο Πολύδροσο Παρνασσού και με αρωγό τις ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, ξεκίνησα την προσπάθειά μου.

Φωτογραφία του χρήστη Goji Berry Parnassos.

Και σήμερα, με υπερηφάνεια σας παρουσιάζω τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής. Πλέον, το Goji Berry από το κτήμα Γεωργιλά διατίθεται τόσο σε φρέσκια (Ιούλιος-Οκτώβριος) όσο και σε κατεψυγμένη μορφή (καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους). Στόχος μου είναι να μπορέσω να επικοινωνήσω αυτό το προϊόν στο ευρύ κοινό, μιας και πολλοί μου λένε πως δεν το έχουν δοκιμάσει ποτέ.

Είναι αρχή, αλλά ούσα αισιόδοξη από τη φύση μου, θεωρώ πως θα τα καταφέρω.

Γιατί πιστεύω στις δυνάμεις μου αλλά και στον καρπό μου!

Γιατί μάλλον ανέστησα το χώμα…”

to be continued..

 

GOJI-LOGO-ASPRO-MIKRO

Goji Berries Παρνασσός

https://www.facebook.com/gojiparberries/?fref=ts

 Μένια Γεωγιλά   6977323479
[email protected]
GOJI-SMILEY

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *