Φραουλένιο γλυκό by ΄΄L΄΄ , από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!

Ένα γλυκό που θα σε ενθουσιάσει με την απλότητα και την υπέροχη γεύση του, απαιτεί λίγα υλικά και είναι πανεύκολο στη διαδικασία.
ΥΛΙΚΑ
1 κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής μπαβαρουάζ
6 μπισκότα σαβαγιάρ
150 γρ. φράουλες κομμένες στή μέση
500 ml γάλα
6 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα
50 γρ. φυστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
2 κ.σ. κονιάκ
1/2 φλ.τσ. γάλα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε μια φόρμα για τούρτα με σούστα Νο 20 στρώνουμε τα μπισκότα σαβαγιάρ αφού τα έχουμε περάσει απο το 1/2 φλ.τσ. γάλα με το κονιάκ. Τοποθετούμε περιμετρικά τις φράουλες κάθετα μέχρι να καλυφθεί όλη η επιφάνεια της φόρμας.
Ετοιμάζουμε τη κρέμα ζαχαροπλαστικής μπαβαρουάζ σύμφωνα με τις οδηγίες( χτυπάμε με μίξερ για 5 λεπτά τη σκόνη μα τα 500 ml γάλα).
Απλώνουμε την έτοιμη κρέμα και καλύπτουμε την επιφάνεια με τις 6 κ.σ. μαρμελάδα.
Γαρνίρουμε με το φυστίκι Αιγίνης και με ψιλοκομμένες φράουλες.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία !!

Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Φραουλογλυκό με ζελέ της "L", από την αγαπημένη Ελευθερία Μπουτζά και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Σαρλότ φράουλα, από την αγαπημένη Μαριφάνη Ξανθάκη!
Cheesecake με μαρμελάδα φράουλα, από την αγαπημένη 'Ελενα Χονδρογιάννη και το elenacooks.gr!
Γιαουρτοζελέ με Morfat Creamy, από την Morfat!
Φραουλόβ | Παστάκια καρδιά με γεύση φράουλα, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Κορμός με λευκή σοκολάτα, γιαούρτι και φράουλες, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!

Αφήστε μια απάντηση