ΓΛΑΣΟ ΡΟΥΑΓΙΑΛ (για Βασιλόπιτες) από το koykoycookblogspot


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Yλικά

2 ασπράδια αυγών μεσαίου μεγέθους (60 γρ.)
500 γρ. ζάχαρη άχνη
5ml χυμό λεμονιού
3 γρ. βανίλια σκόνη

Εκτέλεση
Φτιάξτε το γλάσο. Βάλτε στον κάδο του µίξερ τα ασπράδια και το λεµόνι και χτυπήστε µε το σύρµα (εξάρτηµα του µίξερ) σε µέτρια ταχύτητα για 1΄. Ρίξτε 300 γρ. ζάχαρη άχνη και συνεχίστε το χτύπηµα για άλλα 5΄, ώστε το µείγµα να αποκτήσει κρεµώδη υφή. Ρίξτε κουταλιά κουταλιά την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη και χτυπήστε τα µέχρι να έχετε µια σφιχτή κρέµα. Προσθέστε τη σκόνη βανίλιας, χτυπήστε για µερικά δευτερόλεπτα και κατεβάστε τον κάδο από το µίξερ. Αν το γλασσο βγει πολύ σφικτό προσθέτουμε λίγο νεράκι και χτυπάμε ξανά την κρέμα ..

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

www.koykoycook.gr

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *