Creta Carob
BOLERO-BIODIET

ΥΛΙΚΑ

1,2/3 φλυτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

μισό φλυτζάνι κακάο σκόνη

2,1/2 κουταλάκια του γλυκού μπαίκιν πάουντερ

1 κουταλιά τής σούπας ξύσμα πορτοκαλιού

1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1,1/3 φλυτζανιού ζάχαρη

1,1/4 φλυτζανιού φυσικό χυμό πορτοκαλιού

2/3 φλυτζανιού ηλιέλαιο

2/3 φλυτζανιού τριμμένα φουντούκια

100 γρ δάκρυα σοκολάτας ( προαιρετικά)

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 170-180 βαθμούς.

Βουτυρώστε με φυτική μαργαρίνη ένα ταψάκι διαμέτρου 24 cm και αλευρώστε το ..

Βάλτε μέσα στο μπώλ του μίξερ το αλεύρι,το κακάο και το μπαίκιν..

Ανακατέψτε καλά και σπάστε με το κουτάλι τυχόν σβολάκια από το κακάο.

Προσθέστε το ξύσμα, το αλάτι ,και την ζάχαρη.

Ρίξτε τον χυμό πορτοκαλιού και χτυπήστε σε μέτρια ταχύτητα..

Προσθέστε σιγά σιγά το ηλιέλαιο.

Σταματήστε το χτύπημα και ρίξτε μέσα στο μπώλ το τριμμένο φουντούκι και την κουβερτούρα ..

Ανακατέψτε καλά.

Ρίξτε το μείγμα στο ταψάκι και ψήστε για 30-35 λεπτά .

Βγάλτε το και αφήστε το να κρυώσει καλά προτού το κόψετε σε τετράγωνα κομμάτια ..

Δεν θα πιστεύετε ότι αυτά τα μπράουνις είναι νηστίσιμα..

Ποιος είπε ότι η νηστεία έχει άνοστες γεύσεις???

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)

(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

http://koykoycook.gr/?p=7594

 

br

 

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *