Brownies με κρέμα τυριού – Cream Cheese Swirl Brownies Recipe, by Gabriel Nikolaidis and the Cool artisan!

Το brownies είναι το πλέον αγαπημένο μου σοκολατογλυκό! Πάντα ψάχνω έναν τρόπο να απογειώσω αυτή τη βελούδινη μάζα σοκολάτα που λιώνει στο στόμα με μια πιο έντονη πινελιά! Αυτή τη φορά το τόλμησα με τυρί κρέμα που εκτός από υπέροχα δεμένες γέυσεις προσφέρει και ένα εντυπωσιακό styling.

Cream Cheese Swirl Brownies Recipe, chocolate, συνταγή, μπράουνις, σοκολάτα, τυρί κρέμα, αυγά, αλεύρι, κακάο, food photography, food styling, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Υλικά συνταγής
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 440 γρ. Ζάχαρη
  • 4 Μεγάλα Αυγά
  • 70 γρ. Κακάο
  • 1 βανίλια
  • 50 γρ. Αλεύρι
  • 230 γρ. Κουβερτούρα Σοκολάτα σε κομματάκια

Για την κρέμα τυριού

  • 200 γρ τυρί κρέμα
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή 1 βανιλέτα

Cream Cheese Swirl Brownies Recipe, chocolate, συνταγή, μπράουνις, σοκολάτα, τυρί κρέμα, αυγά, αλεύρι, κακάο, food photography, food styling, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C.
  • Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα, προσέχοντας να μην κάψει πολύ.
  • Προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε να λιώσει εντελώς.
  • Προσθέτουμε το κακάο, τη βανίλια και χτυπημένα τα αυγά.
  • Ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις για να μην ψηθούν τα αυγά.
  • Τέλος, προσθέτουμε την κουβερτούρα σοκολάτα και το κοσκινισμένο αλεύρι.
  • Ανακατεύουμε απαλά και αδειάζουμε το μίγμα στο ταψάκι.
  • Ανακατεύουμε το τυρί με το αυγό και τη βανίλια.
  • Στην επιφάνεια την κρέμα τυριού και ψήνουμε για 25′ – 30′ λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.
  • Αφήνουμε να κρυώσει καλά και κόβουμε το brownie σε κομμάτια.
Tip: Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε στο μίγμα 2 πρέζες αλάτι και ένα κουταλάκι του γλυκού στιγμιαίο καφέ για να αναδείξουμε την γεύση της σοκολάτας.
Cream Cheese Swirl Brownies Recipe, chocolate, συνταγή, μπράουνις, σοκολάτα, τυρί κρέμα, αυγά, αλεύρι, κακάο, food photography, food styling, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης
Ingredients
  • 250 g. butter
  • 440 g. Sugar
  • 4 large eggs
  • 70 g. Cocoa
  • 1 vanilla
  • 50 g. Flour
  • 230 g. Chocolate chips

For the cream cheese feeling

  • 200g cream cheese
  • 1 eg
  • 1 teaspoon vanilla extract

Directions

  • Preheat oven to 170 ° C.
  • Melt the butter in a saucepan, being careful not to get it burned.
  • Add sugar and stir to make sure it’s completely melt.
  • Add the cocoa, vanilla and beaten eggs.
  • Mix with quick movements so that the eggs are not cooked
  • Add the chocolate chips and the sifted flour.
  • Mix gently and pour the mixture into the pan.
  • Mix the cheese with the egg and vanilla.
  • Pour the cream cheese filling on the surface and bake for 25 – 30 minutes until stabilized.
  • Allow to cool thoroughly and cut into pieces.
Serve With Love
http://coolartisan.net/2015/03/26/cream-cheese-swirl-brownies-recipe/


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *