Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό) με ινδοκάρυδο, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!







Συστατικά
- 250 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
- 100 γρ. γάλα
- 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 5 κ.σ. κακάο
- 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 1 πκτ πτί-μπέρ
- 1 βανίλια
- Για το πασπάλισμα:
- 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
Δείτε το video : https://youtu.be/QlUgJPkuPEc
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα, μόλις είναι ένα ομοιογενές μείγμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Σε μια φόρμα του κέικ μακρόστενη και ντυμένη με μεμβράνη ρίχνουμε το μείγμα μας, πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο και κλείνουμε με την μεμβράνη που προεξέχει.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για ένα βράδυ και κόβουμε σε φέτες.






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Υγιεινές Μπάρες Βρώμης με Μπανάνα, Ινδοκάρυδο και Σοκολάτα(VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το...
Νηστίσιμα τρουφάκια σοκολάτας με καρύδα, από το ola-nistisima.gr!
Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό) ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΣ και ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ (VIDEO), από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη και το Past...
Νηστίσιμος Κορμός με χαλβά - Halvah Tahini and Chocolate Squares, by akis and akispetretzikis.com!
Κορμός σοκολάτας με μπισκότα, ξηρούς καρπούς και σταφίδες, από το sintayes.gr!
Κορμός με μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη και pyure stevia, από την Stevia pyure greece και το natu...
Αφήστε μια απάντηση