Οδηγίες
- Αναμειγνύουμε τα ασπράδια με την ζάχαρη και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο.
- Τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε το βούτυρο, το νερό και ανακατεύουμε μέχρι που το βούτυρο να ενσωματωθεί.
- Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο και τις βανίλιες.
- Όταν γίνουν ένα μείγμα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
- Όταν είναι έτοιμα τα πλάθουμε σε μπαλάκια και τα πιέζουμε ελαφρώς.
- Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε στους 180 για περίπου 25 λεπτά.
- Όταν πάρουν χρώμα τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα τυλίγουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε τουλάχιστον 1 μέρα στο ψυγείο πριν τα καταναλώσουμε.
Αφήστε μια απάντηση