Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήνουμε τη ζύμη μας να φουσκώσει μέσα σε μια λεκάνη για 1 ώρα σε ζεστό μέρος, σκεπασμένη με πλαστική μεμβράνη. Στη συνέχεια, χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 κομμάτια. Με τους αντίχειρες μαζεύουμε το ζυμάρι γύρω-γύρω προς το κέντρο και τέλος, με την παλάμη μας, το κάνουμε μια στρογγυλή μπάλα. Καλό θα είναι, αν μπορούμε, να αφήσουμε τις μπάλες της ζύμης στο ψυγείο σκεπασμένες με πλαστική μεμβράνη για μία νύχτα. Αν αυτό είναι αδύνατο, τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά τουλάχιστον σκεπασμένες.
Στη συνέχεια, ανοίγουμε το ζυμάρι σε πίτσα, αλείφουμε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλατίζουμε και ψήνουμε στους 250°C για 10-15 λεπτά. Μόλις βγει η λευκή πίτσα από το φούρνο, απλώνουμε την κρέμα σοκολάτας nutella όσο είναι ακόμα καυτή. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε αμέσως.
Αφήστε μια απάντηση