Creta Carob
BOLERO-BIODIET
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 8 ΚΟΜΜΑΤΙΑ
  •  250 γρ σοκολάτα χωρίς ζάχαρη με 70% κακάο
  • μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη ή γλυκό κουταλιού φράουλα με στεβια
  • φυστικοβούτυρο ή ταχίνι ολικής
  • 16 χαρτάκια για γλυκάκια μιάς χρήσεις 

 Λιώνουμε την σοκολάτα και βάζουμε σε 8 χαρτάκια απο 2 κ.γλ σοκολάτα…βάζουμε ένα χαρτάκι από πάνω και το πιέζουμε..
Οταν τελειώσουμε τα βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά να παγώσει η σοκολάτα.. 

Μετά από 20 λεπτά και αφού έχει παγώσει η σοκολάτα αφαιρούμε προσεκτικά το πάνω χαρτάκι και ξεκινάμε το γέμισμα…
 Βάζουμε σε κάθε καλαθάκι 1 κ.γλ γλυκό φράουλα με στέβια ή μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη…από πάνω βάζουμε 1 κ.γλ φυστικοβούτυρο ή ταχίνι ολικής…
Λιώνουμε την υπόλοιπη σοκολάτα και καλύπτουμε απο πάνω τα καλαθάκια μας 
Τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο για 20 λεπτά..
 Μετά αφαιρούμε το εξωτερικό χαρτάκι και έχουμε έτοιμο το πιο ωραίο γλυκάκι..!!! 


 ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ…!!!!

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *