Μους με κουβερτούρα ΙΟΝ και σάλτσα φράουλας, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!

  1. Να φτιάξουμε ένα μους με κουβερτούρα ΙΟΝ
  2. Να φτιάξουμε μια σάλτσα με φράουλες
Μιχάλης Σαράβας

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο με την ειδικότητα του τεχνίτη ζαχαροπλάστη και αρτοποιού. Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο ecole ferrandi (Γαλλία-Παρίσι), επίσης στην ειδικότητα του τεχνίτη …

Περισσότερα για τον σεφ…



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *