Σοκολατένιο άλειμμα με λάδι και ζάχαρη καρύδας, από την Μαρία Κούρτη την 7elements και το syntagesgiadiabitikoys.blogspot.gr!

ΥΛΙΚΑ

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το λάδι καρύδας και το ζεσταίνουμε.
Αποσύρουμε απο την φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα και μεταφέρουμε το μείγμα σε μπολάκι με καπάκι.
Το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει .
Ενα υπέροχο πρωινό με φρυγανιές ολικής και  σοκολατένιο άλειμμα υγιεινό και με χαμηλό Γ.Δ.

7elements-cooking-oil7elements-sugar


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *