ΥΛΙΚΑ

  • 10 φέτες σταρένου ψωμιού
  • 60 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 1 κ.γ. κανέλα σκόνη
  • 110 γρ. ζάχαρη
  • 300 γρ. μαρμελάδα μήλο
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 20′
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη
  • Αριθμός ατόμων
  • 5 άτομα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.

Βάζουμε σε ένα μπόλ το βούτυρο που έχουμε λιώσει και σε ένα δεύτερο μπόλ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.

Αφαιρούμε την κόρα απο κάθε φέτα ψωμιού. Αλείφουμε κάθε φέτα ψωμιού με 2 κ.σ. μαρμελάδα μήλο. Τυλίγουμε τη φέτα του ψωμιού σε ρολό. Βουτάμε το ρολό στο βούτυρο και το πουδράρουμε στο μίγμα της κανέλας με τη ζάχαρη.

Τοποθετούμε τα ρολά στο ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για 15-20 λεπτά  μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανά.

Σερβίρουμε όσο είναι ακόμη ζεστά.

http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/gluka/keik/tragana-rola-me-marmelada-milo-kai-kanela

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *