Ρολάκια μπανάνας, από τον Γιώργο Τσούλη!
ΜΕΡΙΔΕΣ 4-6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 20Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 2/5
ΥΛΙΚΑ
250-300 γρ. φυστικοβούτυρο
7 φύλλα κρούστας
7 μπανάνες
Για το τηγάνισμα:
Ηλιέλαιο
Για το πασπάλισμα:
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ηλιέλαιο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1Απλώνουμε στο πάγκο εργασίας ένα φύλλο με τη πιο μεγάλη πλευρά να κοιτάει εμάς. Πασπαλίζουμε με λίγο ηλιέλαιο και έπειτα το διπλώνουμε στη μέση, προς τα μέσα και στη συνέχεια πασπαλίζουμε πάλι με λάδι και ξανακλείνουμε.
2Κλείνουμε στη συνέχεια το φύλλο και προς τα πάνω, στο κάτω μέρος βάζουμε λίγο φυστικοβούτυρο, τη μπανάνα, κλείνουμε τις άκρες και ρολάρουμε.
3Αλείφουμε με λίγο ηλιέλαιο στο τέλος ώστε να κλείσει καλά και αφήνουμε στην άκρη. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα.
4Τοποθετούμε μια κατσαρόλα με ηλιέλαιο, την αφήνουμε να ζεσταθεί και έπειτα τηγανίζουμε τα ρολάκια. Μόλις τηγανιστούν τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
5Κόβουμε και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Προσέχουμε η φωτιά να είναι χαμηλή, για να μην καεί το σφουγγάτο και μείνει ωμό εσωτερικά.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μπανάνα σπλιτ, απο το icookgreek.com!
Smoothie με μπανάνα και μάνγκο από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the tastes" !
4 πρωινά βρώμης με γεύσεις αγαπημένων γλυκών, από την Μαίρη Τρακάδα και το katinostimo.blogspot.com!
Ρολά κρέπας με φράουλες, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr!
Milkshake μπανάνα-σοκολάτα, από την PYURE STEVIA και το naturalbuys.gr!
Nηστίσιμο ρολάκι με αμυγδαλόπαστα, μαρμελάδα φράουλα και κακάο, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionswee...
Αφήστε μια απάντηση