Ρολάκια μπανάνας, από τον Γιώργο Τσούλη!
ΜΕΡΙΔΕΣ 4-6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 20Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 2/5
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1Απλώνουμε στο πάγκο εργασίας ένα φύλλο με τη πιο μεγάλη πλευρά να κοιτάει εμάς. Πασπαλίζουμε με λίγο ηλιέλαιο και έπειτα το διπλώνουμε στη μέση, προς τα μέσα και στη συνέχεια πασπαλίζουμε πάλι με λάδι και ξανακλείνουμε.
2Κλείνουμε στη συνέχεια το φύλλο και προς τα πάνω, στο κάτω μέρος βάζουμε λίγο φυστικοβούτυρο, τη μπανάνα, κλείνουμε τις άκρες και ρολάρουμε.
3Αλείφουμε με λίγο ηλιέλαιο στο τέλος ώστε να κλείσει καλά και αφήνουμε στην άκρη. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα.
4Τοποθετούμε μια κατσαρόλα με ηλιέλαιο, την αφήνουμε να ζεσταθεί και έπειτα τηγανίζουμε τα ρολάκια. Μόλις τηγανιστούν τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
5Κόβουμε και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Προσέχουμε η φωτιά να είναι χαμηλή, για να μην καεί το σφουγγάτο και μείνει ωμό εσωτερικά.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Γαλακτομπούρεκο μπανάνας, από την Βίκυ και το Vegan in Athens!
Πίτα με ζαχαρούχο γάλα, κακάο, καρύδια και τηγανητή μπανάνα, από τον Ηλία Μαμαλάκη και το olivemagaz...
Ρολά τορτίγιας με σοκολάτα και καραμέλα από το "Cookbox"!
Banoffee με φυστικοβούτυρο νηστίσιμο, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Αφράτα ρολά κανέλας, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Muffins μπανανόψωμου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, από την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Σταυρούλα Κρίκη και το stavrou...
Αφήστε μια απάντηση