Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Οδηγίες

  1. Σε ένα σκεύος βάζουμε το αλεύρι μαζί με τις σταφίδες, την ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  2. Αρωματίζουμε με κανέλα και γαρίφαλο.
  3. Προσθέτουμε το ξύσμα, τα αλεσμένα καρύδια και ανακατεύουμε.
  4. Βάζουμε τον χυμό από τα πορτοκάλια, το σπορέλαιο, το νερό και δουλεύουμε καλά να ενσωματωθούν.
  5. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη την απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί 32×25 εκατοστά.
  6. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  7. Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.