Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Οδηγίες

  1. Σε ένα σκεύος βάζουμε το αλεύρι μαζί με τις σταφίδες, την ζάχαρη και ανακατεύουμε.

  2. Αρωματίζουμε με κανέλα και γαρίφαλο.

  3. Προσθέτουμε το ξύσμα, τα αλεσμένα καρύδια και ανακατεύουμε.

  4. Βάζουμε τον χυμό από τα πορτοκάλια, το σπορέλαιο, το νερό και δουλεύουμε καλά να ενσωματωθούν.

  5. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη την απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί 32×25 εκατοστά.

  6. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

  7. Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.