Οδηγίες
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Την μισή την αρωματίζουμε με τις βανίλιες και στην υπόλοιπη ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις την λιωμένη σοκολάτα.
- Βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα και τα στρώνουμε στην φόρμα που έχουμε καλύψει με μεμβράνη. Από πάνω τους απλώνουμε την μισή σκούρα κρέμα και κάνουμε ακόμα μία στρώση με μπισκότα.
- Απλώνουμε την μισή κρέμα βανίλιας και καλύπτουμε με μπισκότα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για ακόμα δύο φορές. Στο τέλος βάζουμε δύο στρώσεις από μπισκότα.
- Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την βάζουμε πάνω από την ψιλοκομμένη σοκολάτα.
- Τα αφήνουμε για 5 λεπτά και ανακατεύουμε καλά.
- Ξεφορμάρουμε το γλυκό και περιχύνουμε με την λιωμένη σοκολάτα. Το βάζουμε στο ψυγείο και όταν η σοκολάτα σφίξει το κόβουμε σε φέτες.
Αφήστε μια απάντηση