Χρήσιμες συμβουλές από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες”, για πετυχημένα μελομακάρονα!
TIPS ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ
Δε ζυμώνουμε πολλή ώρα τα μελομακάρονα γιατί θα δημιουργηθούν ίνες.Αυτό οφείλεται στη σύσταση των υλικών του.
Τα μελομακάρονα πρέπει να είναι ζεστά όταν τα ρίχνουμε σε κρύο σιρόπι.Στη διάρκεια της διαδικασίας το σιρόπι ζεσταίνεται,οπότε πρέπει να το κρυώνουμε.
Τα σιροπιασμένα μελομακάρονα απορροφούν την υγρασία από το περιβάλλον γι αυτό πρέπει να τα διατηρούμε σε κάποιο σκεύος ή να τα προστατεύουμε με μια μεμβράνη.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://www.glykes-alchimies.gr/?p=2389
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Μυστικά για να λιώσετε σωστά την κουβερτούρα", από την Αργυρώ μας!
Μυστικά και συνταγή για τέλεια cookies βουτύρου με σοκολάτα, από την Αργυρώ μας!
Μυστικά για τέλεια Πασχαλινά κουλούρια,από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με...
Όλα τα μυστικά της Κολοκύθας, από την Ντίνα Νικολάου!
"Ξέρεις ποια τρόφιμα δεν πρέπει ποτέ να πλένεις;", από το argiro.gr!
"Δεν σου πέτυχε το κέικ; 9 πιθανές εξηγήσεις... Κι ας νιώθεις ότι τα έκανες όλα σωστά, κατά γράμμα!"...
Αφήστε μια απάντηση