Βάφλες από το Βιτάμ !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Εύκολη                                      < 15 min.

Λίστα Συστατικών

  • 1/5 ποτήρι αλεύρι (250γρ)
  • 1 ποτήρι γιαούρτι
  • 25γρ Βιτάμ Soft
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • λάδι για τη φόρμα
  • ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

  • 1Βάζουμε το Βιτάμ στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να λιώσει.
  • 2Ξεχωρίζουμε κρόκους από τα ασπράδια των αυγών και τα χτυπάμε με τη ζάχαρη. Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να γίνει μαρέγκα.
  • 3Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τα κοσκινίζουμε.
  • 4Βάζουμε τους χτυπημένους κρόκους αυγών, το γάλα, το αλεύρι και το λιωμένο Βιτάμ μέσα στο μπολ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ. Τέλος, προσθέτουμε τα χτυπημένα ασπράδια των αυγών.
  • 5Ζεσταίνουμε τη συσκευή για βάφλες και την αλείφουμε με λάδι. Ρίχνουμε μια μερίδα του μείγματος και απλώνουμε. Ψήνουμε μέχρι οι βάφλες να ροδίσουν.
  • 6Τις έτοιμες βάφλες τις σερβίρουμε μόνες τους ή με μαρμελάδα. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη πριν τις σερβίρουμε.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *