Οδηγίες
- Αναμειγνύουμε το νερό με το νισεστέ.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα κεράσια (χωρίς κουκούτσια) μαζί με την ζάχαρη και τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους.
- Προσθέτουμε το νισεστέ και ανακατεύουμε μέχρι που να πήξουν.
- Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
- Βάζουμε το γιαούρτι, το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε.
- Απλώνουμε πραλίνα στις βάφλες και κάνουμε μία στρώση σε ταψί 30χ22 εκατοστά
- Βάζουμε την μισή κρέμα, τα μισά κρύα κεράσια και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία ακόμα μία φορά.
- Διατηρούμε στο ψυγείο.
Αφήστε μια απάντηση