DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet

ΥΛΙΚΑ

(για φόρμα κουμπωτή διαμέτρου 26-28εκ)

1 πακέτο πτιμπέρ σοκολάτας (225γρ)

μισό πακέτο digestives(130 gr)

3 μεγάλες κουταλιές της σούπας βούτυρο

200 γρ κεράσια για μπλάκ φόρεστ (στραγγισμένα καλά)

600 γρ τυρί κρέμα φιλαδέλφεια σε θερμοκρασία δωματίου

χυμό από 1,1/2 λεμόνι

700 γρ κρέμα γάλακτος Arla 35% λιπαρά

130 γρ ζάχαρη άχνη

3 βανιλέτες Alsa

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Περάστε τα μπισκότα από το μούλτι.

Σε αντικολλητικό σκεύος  βάλτε το βούτυρο να λιώσει.

Ρίξτε μέσα τα μπισκότα  ..

Σε μέτρια φωτιά ανακατεύετε συνεχώς για 5 λεπτά περίπου

μέχρι τα μπισκότα να πιουν όλο το βούτυρο και να σωταριστούν ελαφρά.

Στρώστε το μείγμα των μπισκότων σε μια κουμπωτή φόρμα.

Βάλτε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Χτυπήστε στο μίξερ το τυρί .

Προσθεστε τον χυμό, την κρέμα γάλακτος και τις βανιλέτες εξακολουθώντας το χτύπημα

για άλλα περίπου 4-5 λεπτά ( μέχρι να έχετε μια σφικτή κρέμα).

Ρίξτε τα  κεράσια πάνω στο μπισκότο.

Στρώστε την κρέμα σας πάνω από το μπισκότο και τα κεράσια .

Βάλτε στο ψυγείο για περίπου 8 ώρες..

Όταν σφίξει και προτού το παρουσιάσετε πασπαλίστε την επιφάνεια με νιφάδες σοκολατας

και διακοσμήστε το με ροζέτες σαντιγί και κεράσια.

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

 

 

https://koykoycook.gr/?p=25328

 

      

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.