VIAP-MENTEL(June2017-gif)(εσωτερικές)
fineti

Για να παρασκευάσουμε το νηστίσιμo ρολάκι με αμυγδαλόπαστα, μαρμελάδα φράουλα και κακάο θα χρειαστεί να φτιάξουμε :

  1. Την αμυγδαλόπαστα
  2. Την μαρμελάδα φράουλα
  3. Το ντεκόρ επικάλυψη κακάο ION

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο με την ειδικότητα του τεχνίτη ζαχαροπλάστη και αρτοποιού. Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο ecole ferrandi (Γαλλία-Παρίσι), επίσης στην ειδικότητα του τεχνίτη …

Περισσότερα για τον σεφ…

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.