Brownies με ελαιόλαδο από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
160 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
200 γρ. ζάχαρη
4 αβγά
120 γρ. αλεύρι
120 γρ. καρύδια (προαιρετικά)
Άγλυκη σαντιγί για το σερβίρισμα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το ελαιόλαδο. Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αβγά μέχρι να ασπρίσουν και αφρατέψουν και τ’ ανακατεύουμε με τη σοκολάτα και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, τα καρύδια τριμμένα και ανακατεύουμε απαλά. Τοποθετούμε το μείγμα σε μία φόρμα διαμέτρου 18 εκ., κατά προτίμηση τσέρκι, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 25 – 30 λεπτά. Το διατηρούμε εκτός ψυγείου. Εάν θέλουμε το ζεσταίνουμε πριν σερβίρουμε.

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

https://www.facebook.com/glykesalchimies/photos/a.1406828976229769.1073741829.1406585812920752/1518153991763933/?type=1&theater

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *