Brownie με “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από το syntages.papadopoulou.gr !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

  • 140γρ. βούτυρο
  • 30γρ. ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 65γρ. αλεύρι
  • 65γρ. κακάο
  • 2 αυγά
  • 250γρ. ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Τοποθετούμε σε μπεν-μαρί το βούτυρο, τη ζάχαρη, το κακάο και το αλάτι.

  2. Το αφήνουμε μέχρι να λιώσουν όλα τα συστατικά και το απομακρύνουμε από τη φωτιά

  3. Θρυμματίζουμε τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και τα προσθέτουμε στο μείγμα μαζί με τα αυγά, τη βανίλια και το αλεύρι.

  4. Ανακατεύουμε καλά μέχρι το μείγμα μας να γίνει ομοιογενές και παχύρρευστο.

  5. Βάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 με 30 λεπτά.

  6. Αν θέλουμε μπορούμε στο σερβίρισμα να πασπαλίσουμε λίγη ζάχαρη άχνη από πάνω.

    Eνημέρωση :

    Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

 

 

 

http://syntages.papadopoulou.gr/recipe/brownie-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *