Brownies nutella, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!
- Προετοιμασία
- Λεπτά
- Μαγείρ.
- Λεπτά
Συστατικά
- 400γρ ζάχαρη
- 250γρ φρέσκο βούτυρο
- 90γρ κακάο
- 300γρ nutella
- 4 αυγά
- 200γρ αλεύρι
- 5γρ μπείκιν πάουντερ
- 5γρ αλάτι
- 5γρ καφέ εσπρέσσο σε σκόνη(προαιρετικά)
- 100γρ σοκολάτα σε τρίμματα
Οδηγίες
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
- Αφήστε το βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και το χτυπήστε το με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει για περίπου 10 λεπτά,ύστερα προσθέστε τα αυγά,το κακάο, τον εσπρέσσο,τα 100 γρ από την nutella και ομογενοποιείστε
- Αφού έχετε κοσκινίσει το αλεύρι προσθέστε το στο μείγμα μαζί με το αλάτι,το μπέικιν πάουντερ και την σοκολάτα σε τρίμματα και ανακατέψτε απαλά.
- Βουτυρώστε ένα μικρό ταψί και απλώστε το μείγμα.
- Ψήστε για 35 λεπτά,στις άκρες πρέπει να είναι ψημένο καλά και στο κέντρο ελαφρώς υγρό.
- Μόλις κρυώσει απλώστε και την υπόλοιπη nutella.
- Μερίδες : 8
- Έτοιμε σε : 50 Λεπτά
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κατηγορίες
Tags
brownies cheesecake cheesecake σοκολάτα stevia Αγαπημένη μας ION! Μωσαϊκό Ρένα Κώστογλου Σόφη Τσιώπου άρθρα-δίαιτα άρθρα-διατροφή άρθρα-σοκολάτα γιαούρτι γλυκά ψυγείου διαβήτης ινδοκάρυδο κέικ νηστίσιμο κέικ σοκολάτας καραμέλα κεικ κετογονική διατροφή κορμός λεμόνι λευκή σοκολάτα μανταρίνι με 3 υλικά μελομακάρονα μηλόπιτα μους μπάρες μπανάνα μπισκότα νηστισιμο παγωτό σοκολατάκια σοκολατόπιτα τάρτα σοκολάτα ταρτα ταχίνι τιραμισού τούρτα σοκολάτα τρουφάκια υγιεινά φράουλεs χαλβάς σιμιγδαλένιος χωρίς γλουτένη
Αφήστε μια απάντηση