Cheesecake Ferrero, από τον Πέτρο Μαούνατζη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Αυτό το cheesecake είναι πραγματικά εκπληκτικό! Είναι φτιαγμένο με Ferrero Rocher, πραλίνα φουντουκιού και κομμάτια φουντουκιού, και δεν χρειάζεται ψήσιμο, γεγονός που το καθιστά πολύ απλό στην παρασκευή του. Η βελούδινη κρέμα σοκολάτας και η υπέροχη ganache που διαθέτει, καθιστούν αυτό το cheesecake απολαυστικό για όλους. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το στολίσετε, όπως με φρέσκα φρούτα, σιρόπια ή σοκολατάκια. Αν σας αρέσει η σοκολάτα και το φουντούκι, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το cheesecake!

 Συστατικά

ΚΟΥΖΙΝΑ:
  • Ελληνική

Αυτό το cheesecake με Ferrero Rocher, πραλίνα φουντουκιού και κομμάτια φουντουκιού είναι εκπληκτικό και δεν χρειάζεται ψήσιμο.

  •  Μέτρια

 Οδηγίες

Αυτό το cheesecake είναι πραγματικά εκπληκτικό! Είναι φτιαγμένο με Ferrero Rocher, πραλίνα φουντουκιού και κομμάτια φουντουκιού, και δεν χρειάζεται ψήσιμο, γεγονός που το καθιστά πολύ απλό στην παρασκευή του. Η βελούδινη κρέμα σοκολάτας και η υπέροχη ganache που διαθέτει, καθιστούν αυτό το cheesecake απολαυστικό για όλους. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το στολίσετε, όπως με φρέσκα φρούτα, σιρόπια ή σοκολατάκια. Αν σας αρέσει η σοκολάτα και το φουντούκι, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το cheesecake!

Βήματα
1
ΕΤΟΙΜΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ

Θρυμματίζουμε στον ηλεκτρικό τρίφτη τα μπισκότα, λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά και το ρίχνουμε μέσα στα τριμμένα μπισκότα να γίνει σαν βρεγμένη άμμος, το στρώνουμε σε μια μεταλλική φόρμα με αποσπώμενο τοίχωμα 22 εκατ και αφήνουμε να κρυώσει.

2
ΕΤΟΙΜΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να κάνει κορυφές, προσθέτουμε το τυρί, την πραλίνα φουντουκιού , το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια σοκολατένια κρέμα. Στρώνουμε την κρέμα πάνω από την βάση του μπισκότου , τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να παγώσει.

3
ΕΤΟΙΜΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ

Bάζουμε την σοκολάτα με την κρεμα γάλακτος για ένα λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων και την λιώνουμε. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι μέσα στην σοκολάτα και περιχυνουμε πάνω από τη κρεμα. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει . Κόβουμε και απολαμβάνουμε!

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *