Πανεύκολο cheesecake Μερέντας σε 15 λεπτά, από το sintayes.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μια πανεύκολη συνταγή για αρχάριους, για ένα υπέροχο cheesecake με Μερέντα έτοιμο σε 15 λεπτά για το ψυγείο. Απολαύστε το σκέτο,  γαρνιρισμένο με φρέσκα φρούτα ή τρίμμα σοκολάτας ή σαντιγί.

Χρόνος: 15 λ + αναμονή για πάγωμα

 Δυσκολία: Εύκολη για αρχάριους

Υλικά συνταγής

 

  • Για τη βάση:
  • 250 γρ. μπισκότα σοκολάτας τύπου πτι μπερ
  • 100 γρ. βούτυρο
  • Για τη γέμιση:
  • 400 γρ. Mερέντα
  • 500 γρ. τυρί κρέμα τύπου μασκαρπόνε ή Philadelphia
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη

 

Εκτέλεση συνταγής

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

  1. Για τη βάση: Θρυμματίζετε στο multi τα μπισκότα σχεδόν σε σκόνη. Βάζετε σε μικρό κατσαρολάκι, σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία το βούτυρο και 1 κ.σ. Μερέντα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο με τη νουτέλα στα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύετε καλά μέχρι να ενσωματωθούν και έχετε ένα υγρό σοκολατένιο μείγμα.
  2. Στρώνετε το μείγμα σε ένα στρογγυλό ταψί με αποσπώμενο πάτο ή ταρτιέρα 23 εκ., το πιέζετε στη βάση να απλωθεί ισομερώς και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει.
  3. Για το cheesecake: Βάζετε σε μπολ το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη και το χτυπάτε με το μίξερ, σε μέτρια ταχύτητα, για 1/2 λ μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε την υπόλοιπη Μερέντα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως. Σερβίρετε γαρνίροντας προαιρετικά με φρέσκα φρούτα εποχής και λίγη σοκολάτα τριμμένη στο λεπτό μέρος του τρίφτη.

 

Πηγή

 

https://www.sintayes.gr/syntages/panekolo-cheesecake-merentas-se-15-lepta/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *