Το πιο εύκολο cheesecake με σοκολατένια βάση, από την Ευαγγελία Ταβλαδωράκη και το Cookstory.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Για όσους και όσες αγαπούν το τσιζκέικ αυτή είναι μια πολύ εύκολη συνταγή που μπορούμε να φτιάξουμε ανά πάσα στιγμή. Είναι πολύ νόστιμο και ειδικά με την σοκολατένια βάση με μπισκότα βρώμης-σοκολάτας γίνεται απίθανο.

ΜερίδεςΧρόνος ΠροετοιμασίαςΧρόνος Μαγειρέματος
10μερίδες15λεπτά12λεπτά

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Υλικά

Μερίδες:  μερίδες

Οδηγίες

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Ετοιμάζουμε τη βάση: στο μούλτι κάνουμε σκόνη τα μπισκότα, τα περιχύνουμε με τη λιωμένη μαργαρίνη και στρώνουμε το μείγμα σε μια στρογγυλή φόρμα με αποσπόμενη βάση, 25 εκ. Ψήνουμε τη βάση για 10-12 λεπτάκια. Την αφήνουμε στη άκρη να κρυώσει.
  2. Ετοιμάζουμε την κρέμα, στον κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί, το γάλα, την κρέμα, το ξύσμα και χτυπάμε το μείγμα σε δυνατή ταχύτητα, ρίχνοντας σταδιακά το χυμό λεμονιού. Με μια μαρίζ στρώνουμε την κρέμα πάνω από την κρύα βάση. Βάζουμε στο ψυγείο το γλυκό μας, ιδανικά για μια νύχτα.
  3. Για τη σάλτσα: σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη μαρμελάδα μαζί με το νερό να πάρουν μια βράση, κατεβάζουμε από την εστία και προσθέτουμε το μπράντι. Βάζουμε τη σάλτσα πάνω από το τσιζκέικ λίγο πριν το σερβίρισμα. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!
  4. Συμβουλή: χρησιμοποιήστε τα μπισκότα που σας προτείνω κάνουν μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, όπως και να ψήσετε το μπισκότο, πραγματικά ζωντανεύει και και γίνεται πολύ πιο νόστιμο και αφράτο.

 

 

http://cookstory.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-cheesecake-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *