Cup Cakes με Γιαούρτι και Σοκολάτα από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Χρόνος: 15′

Μερίδες: 6

Υλικά για τα cup cakes:

  • 3 αυγά ΒΛΑΧΑΚΗ
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 200 γρ. γιαούρτι TOTAL της ΦΑΓΕ
  • 250 γρ. αλεύρι
  • ξύσμα από ½ λεμόνι
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Υλικά για την κρέμα:

  • 400 γρ. κουβερτούρα NESTLE DESSERT
  • 200 γρ. γάλα ΦΑΡΜΑ της ΦΑΓΕ
  • 400 γρ. γιαούρτι TOTAL της ΦΑΓΕ

 

 

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου ασπρίσουν. Σταματάμε το χτύπημα και προσθέτουμε το γιαούρτι και το ξύσμα ανακατεύοντας με μία πλαστική κουτάλα (μαρίζ). Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένα. Ανακατεύουμε απαλά και αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμες του καπ κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (Miele) στους 160-170οC για 20-25 λεπτά. Εάν χρειαστεί ψήνουμε για λίγο παραπάνω.

Γαρνίρουμε με την κρέμα και μια φράουλα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση για την κρέμα:

Βράζουμε το γάλα και το προσθέτουμε στην τεμαχισμένη κουβερτούρα.  Ομογενοποιούμε και προσθέτουμε το γιαούρτι.  Αφήνουμε να κρυώσει  και γαρνίρουμε.

 

 

http://www.glykes-alchimies.gr/?p=1633

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *