Γεμιστά τρίγωνα αμυγδάλου από την Nestle και το glikessintages.gr!

Εκτέλεση:
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180⁰C βαθμούς.
- Λιώστε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων σε μεσαία ένταση (500W).
- Μέσα σε ένα μπολ ανακατέψτε τη λιωμένη σοκολάτα, το βούτυρο, τη ζάχαρη, την σκόνη αμυγδάλου και το αυγό.
- Βάλτε το φύλλο μπροστά σας οριζόντια. Κόψτε 4 λωρίδες και βουτυρώστε (με το επιπλέον βούτυρο). Φροντίστε να είναι καλυμμένα τα φύλλα που έχετε ανοίξει με μια νοτισμένη πετσέτα για να μην ξεραθούν.
- Πάρτε μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα σας και τοποθετείστε το στο κάτω μέρος της λωρίδας. Διπλώστε το φύλλο τριγωνικά, έως πάνω. Την τελευταία άκρη βάλτε τη μέσα, για να αποφύγετε να φύγει η γέμιση.
- Ψήστε στο φούρνο σε αντικολλητικό ταψί για 10 – 15 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Η Συμβουλή του Σεφ:
Μπορείτε να ετοιμάσετε περισσότερη ποσότητα και να τα βάλετε στην κατάψυξη στο στάδιο πριν το ψήσιμο.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμα σιροπιαστά μαντηλάκια βανίλιας(VIDEO), από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη!
Τρίγωνα Πανοράματος από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις "Συνταγές Πάνος" !
Τρίγωνα πανοράματος με κρέμα λευκής σοκολάτας και επικάλυψη σοκολάτας (VIDEO), από τον Αντώνη Γιαννα...
Eκπληκτικά Τρίγωνα Πανοράματος, από την αγαπημένη 'Ελενα Χονδρογιάννη και το elenacooks.gr!
Τρίγωνα με Αμύγδαλα από την Bianka και τις "Μαγειρικές Διαδρομές"!
Τραγανά σιροπιαστά τριγωνάκια με κρέμα, από την Σόφη Τσιώπου και τις Λιχουδιές της Σόφης!


Αφήστε μια απάντηση