Γλυκό ψυγείου σοκολατόκρεμας από τις “Γλυκές Τρέλες” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΜΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΚΡΕΜΑΣ

                      ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ

Μερίδες 12

 

Υλικά

500γρ φυτική Σαντιγύ ( κρετορε)

1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

250 γρ κουβερτούρα

1 1 ½ πακέτο πτι-μπερ

½ φλιτζάνι γάλα φρέσκο η εβαπορέ

1 σφηνάκι κονιάκ (προαιρετικά)

Επικάλυψη

Σαντιγύ με ξηρούς καρπούς η τρίμμα κουβερτούρας

Κουβερτούρα λιωμένη με νιφάδες λευκής σοκολάτας

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση

Στο μίξερ χτυπάμε την Σαντιγύ να αφρατέψει, ρίχνουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε ακόμα λίγο.

Σε μπολ βάζουμε το γάλα με το κονιάκ και βουτάμε στιγμιαία τα μπισκότα..

Στρώνουμε μια στρώση μπισκότα και βάζουμε την μίση κρέμα.

Συνεχίζουμε με μια ακόμα στρώση με μπισκότα. Λιώνουμε την κουβερτούρα και αφού κρυώσει λίγο την προσθέτουμε στην υπόλοιπη μίση κρέμα και ανακατεύουμε. .Στρώνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Αν θέλουμε σε  αυτό το στάδιο χτυπάμε extra Σαντιγύ και καλύπτουμε την επιφάνεια. του γλυκού.

Αλλιώς στρώνουμε ακόμα μια σειρά μπισκότα ,και περιχύνουμε με λιωμένη

κουβερτούρα στην οποία έχουμε πρόσθεση και 2-3 καναλάκια λάδι για να γυαλίσει..

 

 

Η ΦΩΤΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 

 

http://glykestreles.blogspot.gr/2013/02/blog-post_3462.html


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



2 απαντήσεις στο “Γλυκό ψυγείου σοκολατόκρεμας από τις “Γλυκές Τρέλες” !”

  1. Ο/Η Debbie λέει:

    Very exciting chocolate cake and easy.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *