Νηστίσιμος, τραγανός κορμόs με ταχίνι, σοκολάτα και κορν φλέικς- Tahini, Corn Flakes, Chocolate Salami Recipe by Gabriel Nikolaidis and the Cool Artisan!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Έχω ενθουσιαστεί με αυτή την συνταγή!

 Η σοκολάτα δένει τέλεια με το ταχίνι και τα κορν φλέικς παραμένουν τραγανά μέσα στο μείγμα. Είχα πολύ καιρό να κάνω και να ξανακάνω την ίδια συνταγή αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι βρήκα την ιδανική γλυκιά συνταγή για όλη τη σαρακοστή!

Υλικά

  • 450 γρ ταχίνι
  • 200 γρ μέλι
  • 200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
  • 300 γρ κορνφλέικς

Tahini, honey, Corn Flakes, Chocolate Salami Recipe, νηστίσιμος κορμός, ταχίνι, σοκολάτα, κορν φλέικς, μέλι, εύκολη,συνταγή, καθαρά δευτέρα, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε το μέλι στα μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα.
  • Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Τεμαχιζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
  • Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα ταχινιού-μελιού.
  • Προσθέτουμε και τα κορνφλέικς και ανακατεύουμε καλά.
  • Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
  • Απλώνουμε το μείγμα εκεί πάνω και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
  • Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει.

Tahini, honey, Corn Flakes, Chocolate Salami Recipe, νηστίσιμος κορμός, ταχίνι, σοκολάτα, κορν φλέικς, μέλι, εύκολη,συνταγή, καθαρά δευτέρα, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Ingredients

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

  • 450 g tahini
  • 200 g honey
  • 200g chocolate couverture
  • 300 g corn flakes

Tahini, honey, Corn Flakes, Chocolate Salami Recipe, νηστίσιμος κορμός, ταχίνι, σοκολάτα, κορν φλέικς, μέλι, εύκολη,συνταγή, καθαρά δευτέρα, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Directions

  • Heat the honey in the microwave for 10 seconds.
  • Mix the tahini with honey in a large bowl.
  • Melt the chopped chocolate in a double boiler.
  • Stir the chocolate in the tahini – honey mixture.
  • Add the corn flakes and mix well.
  • Place a large piece of parchment paper on the counter.
  • Arrange the mixture on the parchment paper and roll it to give it a salami shape.
  • Tighten, cover it around with fling film and leave it in the fridge.

 

Serve With Love

 

http://coolartisan.net/gr/tahini-corn-flakes-chocolate-salami-recipe/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *