Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Θρυμματίζουμε τα καρύδια στο μπλέντερ. Στη συνέχεια, χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.
Ψήνουμε το μείγμα μας στους 200°C για 20 με 25 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμο το γλυκό και αφού έχει κρυώσει, βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και το σιροπιάζουμε.
Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί με την κρέμα γάλακτος και την περιχύνουμε δίπλα ή πάνω από την καρυδόπιτα.
Αφήστε μια απάντηση