Γλυκές μπουκιές με κρέμα και γλάσο σοκολάτας, από τον Κανάκη και το kanaki.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά (για 32 μπουκιές)

1 πακέτο Ζύμη Κουρού ΚΑΝΑΚΙ
400 γρ. έτοιμη κρέμα πραλίνας φουντουκιού
για το σοκολατένιο γλάσο:
240 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
120 γρ. βούτυρο
30 γρ. γλυκόζη

Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτάΧρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτάΓια 32 άτομα

Εκτέλεση

 

Ετοιμάζετε τις γλυκές μπουκιές σύμφωνα με τις οδηγίες, τις βάζετε σε ένα ρηχό ταψί και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180˚ C για 40 λεπτά περίπου. Όταν ψηθούν, τις περιχύνετε με το γλάσο σοκολάτας και τις αφήνετε να κρυώσουν για να σταθεροποιηθεί το γλάσο.

Για το γλάσο: Ανακατεύετε την κουβερτούρα, το βούτυρο και την γλυκόζη και λιώνετε το μείγμα σε μπεν μαρί. Όταν λιώσουν, τα ανακατεύετε και τα κατεβάζετε από την φωτιά.

 

 

Για να φτιάξετε Γλυκές μπουκιές

Ανοίγετε το ένα φύλλο Ζύμης Κουρού στον πάγκο εργασίας και το αλείφετε με την κρέμα πραλίνας.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

 

 

Το σκεπάζετε με το δεύτερο φύλλο ζύμης.

 

 

Χαράζετε τα φύλλα σε 4 μέρη κάθετα και σε 8 μέρη οριζόντια.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *