Κουλουράκια φουντουκιού με γέμιση Νουτέλας με 5 υλικά, από το sintayes.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μια εύκολη συνταγή για υπέροχα Κουλουράκια με φουντούκια και γέμιση Νουτέλας. Εύκολο και γρήγορα στη παρασκευή τους, φανταστικά στη γεύση τους.

Χρόνος: 15 λ + 12 λ ψήσιμο

 Δυσκολία: Εύκολα

Υλικά συνταγής

 

  • 125 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 70 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
  • 50 γρ. φουντούκια θρυμματισμένα σε σκόνη
  • 115 γρ. [3/4 φλ. τσαγιού] αλεύρι
  • 100 γρ. [1/3 φλ. τσαγιού] Νουτέλα

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση συνταγής

 

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνουμε λαδόκολλα σε 2 ταψιά.
  2. Ψήνουμε ή καβουρδίζουμε στο τηγάνι χωρίς λιπαντική ουσία τα φουντούκια [προσοχή μη καούν] και μόλις κρυώσουν τα θρυμματίζουμε στο multi σε σκόνη.
  3. Με το μίξερ χειρός χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε τη σκόνη φουντουκιού και το αλεύρι, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
  4. Με τη βοήθεια ενός κορνέ με διάμετρο ακροφυσίου 1 εκ. φτιάχνουμε πάνω στη λαδόκολα κουλουράκια 2,5 εκ. το ένα δίπλα στο άλλο αφήνοντας περιθώριο μεταξύ τους.
  5. Ψήνουμε τα κουλουράκια στο προθερμασμένο φούρνο για 12-14 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν, τα βγάζουμε και τα μεταφέρουμε σε μια σχάρα για να κρυώσουν καλά. Μόλις κρυώσουν βάζουμε στη βάση από το μισά κουλουράκια νουτέλα και τα σκεπάζετε με τα άλλα μισά.

 

Πηγή

https://www.sintayes.gr/syntages/koulourakia-fountoukiou-gemisi-noutelas-5-ilika/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *