Κρουασανάκια Nutella’s με 3 υλικά από το sintayes.gr!







Λαχταριστά τραγανά κρουασανάκια Nutella’s για ένα υπέροχο πρωϊνό και όχι μόνο. Μια συνταγή για να απολαύσετε υπέροχα σοκολατένια κρουασανάκια πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα.
Χρόνος: 15 λ
Δυσκολία: εύκολα
Εκτέλεση συνταγής
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
- Βάζετε λαδόκολα στο ταψί του φούρνου και προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Αλευρώνετε το πάγκο εργασίας σας και απλώνετε επάνω το ένα φύλλο σφολιάτας. Με τη βοήθεια ενός πλάστη στρογγυλέψτε τη ζύμη το δυνατόν σε ισομερή κύκλο.
- Με τη βοήθεια ενός τροχού κοπής [για πίτσα] ή ενός μαχαιριού κόψτε 12 τρίγωνα. Στη βάση κάθε τριγώνου τοποθετείστε 1 κ.γ. νουτέλα. Στη συνέχεια κυλήστε τη ζύμη από έξω προς το κέντρο [βλέπε φωτογραφία πιο κάτω] φροντίζοντας να κλείσετε καλά τη νουτέλα μέσα για να μη χυθεί κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
- Σε ένα μπολ χτυπήστε το αβγό με 1 κ.σ. νερό [προαιρετικά 1 κ.σ. γάλα]. Βάζετε τα κρουασανάκια στο ταψί τα αλείφετε με το αυγό και τα ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 15′-20′ περίπου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Φωτογραφία: http://marketatdothan.locallygrown.net/
https://www.sintayes.gr/syntages/krouasanakia-nutellas-3-ilika/











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Αφράτα κρουασάν ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ & ΑΥΓΟ, από την Αλεξάνδρα Παπαθεοδώρου και το dairy-free.eu!
Κρουασάν, από την αγαπημένη μας Ελπίδα Χαραλαμπίδου και το elpidaslittlecorner.gr!
Κρουασάν -banoffee στο πι και φι, από τον Γιώργο Τσούλη!
Γλυκά πιροσκί με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας και μπανάνα, από την Μίκα Παντελάκη και το ionsweet...
Beignets γεμιστά με σοκολάτα, από τον Γιώργο Τσούλη!
Κρουασάν με σπιτική πραλίνα, σταγόνες σοκολάτας και φουντούκια, από την Αργυρώ μας!
Αφήστε μια απάντηση